2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į praktinę konferenciją “Visuomenės informavimo savitvarkos misija - etiška žiniasklaida, profesionali žurnalistika”

2018-03-01
 
Visuomenės informavimo etikos asociacija kviečia į praktinę konferenciją ,,Visuomenės informavimo savitvarkos misija - etiška žiniasklaida, profesionali žurnalistika", kuri vyks š.m. kovo 6 dieną Vilniuje. 
Konferencijos vieta: J.Basanavičiaus g., 4a, Vilnius (Asociacijos LATGA salė), įėjimas iš Vingrių gatvės.
Pradžia - 11 val.
Maloniai prašome apie savo ketinimą dalyvauti konferencijoje pranešti adresu: info@etikoskomisija.lt iki š.m. kovo 2 dienos.

 

KONFERENCIJOS DARBOTVARKĖ
1. 11. 00 val.
Konferencijos atidarymas.
2. 11.10 val.
Visuomenės informavimo etikos komisijos pirmoji kadencija: darbai, problemos, lūkesčiai. - Vaiva Žukienė (Visuomenės informavimo etikos komisijos pirmininkė).
3. 11.40 val.
Visuomenės informavimo etikos reikalavimai nuomonių raiškai ir atsakymo teisei. - Dr. Ąžuolas Čekanavičius (Visuomenės informavimo etikos komisijos narys, Lietuvos radijo ir televizijos asociacija).
4. 12.00 val.
Profesinės etikos dilema: žurnalistas ir politika. - Viktoras Trofimišinas (Visuomenės informavimo etikos komisijos pirmininkės pavaduotojas, Lietuvos žurnalistų sąjunga).
12.20 - 12.30 val. Kavos pertrauka
5. 12.30 val.
Sooialiniai tinklai žurnalisto veikloje ir žurnalistas socialiniuose tinkluose. - Aistė Žilinskienė
(Visuomenės informavimo etikos komisijos narė, Interneto žiniasklaidos asociacija).
6. 12.50 val.
Visuomenės informavimo etikos komisijos sprendimai ir teismų praitika. - Viktoras Popandopula (Visuomenės informavimo etikos asociacijos direktorius).
7. 13.10 val.
Algoritminė žurnalistika: profesionalumo ir etikos aspektai. - VDU prof.dr. Audronė Nugaraitė.
8. 13.30 val. 
Regioninė žiniasklaida: etikos iššūkiai kasdienybėje praktiko akimis. - Vilija Butkuvienė (Nacionalinės rajonų ir miestų laikraščių asociacijos pirmininko pavaduotoja, Klaipėdos rajono laikraščio ,,Banga" redaktorė).
9. 13.50 - 14.30
Diskusija
Planuojama trukmė: 3,5-4 val.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-01 11:08
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

AMANDA AFREDO

2018-03-01 21:03

paskolos! paskola! paskolos!Ar jūs ieškote geros reputacijos ir akredituotos privačios paskolos įmonė, kuri teikia paskolas gyvenimo galimybę.Mes siūlome visų rūšių paskolų labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolų, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolos konsolidavimas ir daug daugiau.Jums buvo atmestas bankų ir kitų finansų įstaigų?Ar jums reikia konsolidavimo paskolą arba hipoteką? Nežiūrėkite bet daugiau, kaip mes čia, kad visas savo finansines problemas praeities dalykas.Mes skolina lėšas asmenims ir įmonėms, kurioms reikia finansinės pagalbos norma 2 %.Ne reikia socialinio draudimo numeris ir nėra kredito patikrinimą, reikalingą, 100 % garantuotas.Noriu naudoti šią laikmeną jums pranešti, kad mes teikiame patikimas ir remia pagalbos ir mes mielai jums pasiūlyti paskolą.Tada atsiųskite mums el. laišką adresu: (amandaafredoloan42@gmail.com) kreiptis dėl paskolos

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media