2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Aplinkos ministerija: žiniasklaida kviečiama informuoti visuomenę apie aplinkosaugą

2013-08-06
 
Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.  Nuotrauka iš AM archyvų

Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis. Nuotrauka iš AM archyvų

 

Aplinkos ministerija primena apie organizuojamus viešuosius pirkimus užsakomosioms televizijos ir radijo laidoms, straipsniams ir kitoms informacijos apie aplinkos sektoriaus aktualijas sklaidos priemonėms.

„Siekiame, kad kūrybiškai, profesionaliai parengti straipsniai ir laidos pasiektų kuo daugiau gyventojų. Mūsų tikslas skatinti juos rūpintis aplinka bei rinktis aplinkai draugišką gyvenimo būdą," - teigia aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.

Viešinti aplinkos sektoriaus aktualijas numatyta nacionaliniuose, regionų ir rajonų žiniasklaidos kanaluose. Išsamesnė informacija apie projektą „Visuomenės informavimas apie aplinką šviečiamosiose laidose, spaudoje, internete ir kitose informacinėse visuomenės informavimo priemonėse" paskelbta Aplinkos ministerijos tinklalapyje http://www.am.lt (rubrika „Viešieji pirkimai", po rubriką „Ministerijos vykdomi viešieji pirkimai"), kur galima susipažinti su viešųjų pirkimų konkurso sąlygomis ir teikti pasiūlymus šiems pirkimams.

„Šiame konkurse nacionaliniai, regioniniai, rajoniniai laikraščiai, naujienų portalai, radijo stotys ir televizijos gali dalyvauti tiesiogiai. Kadangi suteiktos plačios galimybės jiems konkuruoti, tikimės, kad šis Europos Sąjungos lėšomis finansuojamas projektas padės ne tik išsamiai, bet ir populiariai informuoti Lietuvos žmones apie tai, kas žinotina kiekvienam apie mus supančią aplinką," - tvirtina aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.

www.lzs.lt inf.

 

Aplinkos ministerijos informacija, tel. 266 3657

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-08-06 14:29
 
 

Komentarai (4)

Jūsų el. paštas

Petras

2013-09-03 19:53

Didesnės nesąmonės nėra, kaip organizuoti spaudai konkursus,ar viešuosius pirkimus. Kiekvienas leidinys turi savo informacinį turinį ir savo skaitytojų ratą. Todėl aplinkosaugos viešinimas turi pasiekti visus šalies kampelius ir žmones. O pagal AM viešųjų pirkimų nuostatas aplinkosaugos žinios, ar visuomenės ekologinis ugdymas yra tik kelių didžiųjų leidinių prerogatyva. Žinoma, savireklamai tai labai gerai.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Matau

2013-08-28 17:45

Rajonuose brakoneriaujams visiems matant, ką ta aplinkosauga. Gal naujas ministras Mazuronis ką padarys.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Danutė

2013-08-15 07:58

Gerai, kad plis aplinkosauginės mintys.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media