2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Skelbiamas „Baltic PR Awards 2013” konkursas

2013-10-01
 
 

Justas Jaskonis,

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

 

Prasidėjo ryšių su visuomene ir komunikacijos projektų paraiškų teikimas tarptautiniam konkursui „Baltic PR Awards 2013" („Baltijos ryšių su visuomene apdovanojimai 2013"). Paraiškos konkursui priimamos iki spalio 11 d., o konkurso nugalėtojai bus skelbiami lapkričio 14 d. „Baltic PR Awards 2013" apdovanojimų ceremonijoje Rygoje.

„Praėjusiais metais „Baltic PR Awards" konkursui tebuvo pateikti keletas ryšių su visuomene projektų iš Lietuvos. Norėtųsi, kad šiemet kolegos būtų gerokai aktyvesni ir bent vienas apdovanojimas būtų paskirtas Lietuvos komunikacijos profesionalams", - sako Orijana Mašalė, Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos pirmininkė, 2012 m. dalyvavusi projektų vertinimo komisijos darbe.

Renginio organizatoriai informuoja, kad konkursui galės būti teikiami projektai, įgyvendinti 2012 m. lapkričio - 2013 m. spalio mėnesiais. Planuojama 12 skirtingų nominacijų, dvi iš jų naujos - „Be biudžeto" („No budget") ir „Spauda" („Print"). Kitos 10 nominacijų tradiciškai išlieka tos pačios: korporatyvinė komunikacija, krizių valdymas, vidinė komunikacija, ryšiai su klientais, ryšiai su valdžios institucijomis, socialinė atsakomybė, skaitmeninė komunikacija, viešasis sektorius ir nevyriausybinės organizacijos, rėmimas bei tarptautinė komunikacija.

Nominacijų vertinimas bus atliekamas dviem etapais. Pirmojo etapo metu tarptautinė vertinimo komisija internetu įvertins dalyvius ir išrinks keturis finalininkus kiekvienoje nominacijoje. Antrasis etapas vyks baigiamojo renginio lapkričio 14 d. metu, kur komisija vertins finalininkų prezentacijas. Renginio uždarymo ceremonijos metu apdovanojimai bus įteikiami iškiliausiam kiekvienos konkurso nominacijos projektui. Daugiausia apdovanojimų šiais metais surinkusi agentūra bus apdovanota papildomu „Baltijos Metų Agentūros" titulu.

„Baltic PR Awards 2013"  vertinimo komisiją sudarys tarptautiniu mastu pripažinti specialistai ir ekspertai, taip pat profesinės organizacijos iš Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Norvegijos, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos, Lenkijos, Bulgarijos, Rusijos ir Baltijos šalių. Lietuvai komisijoje atstovaus trys Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos nariai.

„Baltic PR Awards 2013"  organizuojami bendradarbiaujant su Tarptautine ryšių su visuomene asociacija (IPRA), Latvijos ryšių su visuomene profesionalų  asociacija (LASAP), Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjunga (LRVS), Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų asociacija ir Estijos ryšių su visuomene asociacija (EPRA).

 

Papildoma informacija: Ingrida Šulcienė, LRVS Tarybos narė,

8 618 04691, ingrida@lrvs.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-01 19:01
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media