2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: LRTK administracijai toliau vadovaus Nerijus Maliukevičius

2013-09-13
 
Lietuvos radijo ir televizijos komisijos administracijos direktorius Nerijus Maliukevičius. LRTK nuotrauka

Lietuvos radijo ir televizijos komisijos administracijos direktorius Nerijus Maliukevičius. LRTK nuotrauka

 

Rugsėjo 11 dieną įvyko Lietuvos radijo ir televizijos komisijos, kuriai vadovauja pirmininkas Edmundas Vaitekūnas, posėdis. Vykdant Lietuvos Seimo valdybos sprendimą „Dėl didžiausio leistino valstybės tarnautojų ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis, pareigybių skaičiaus", buvo patvirtinta LRTK administracijos, kurioje yra 18 specialistų, struktūra.

Anksčiau įvykusiame Lietuvos radijo ir televizijos komisijos posėdyje Administracijos direktoriumi vienbalsiai buvo patvirtintas Nerijus Maliukevičius. Tokį sprendimą lėmė ilgametė jo profesinė ir administracinė patirtis, puikios charakterio savybės - pareigingumas, bešališkumas, dalykiškumas, atsakomybė, darbštumas.

Nuo 2002-ųjų iki 2013-ųjų N.Maliukevičius jau buvo LRTK direktorius - asignavimo valdytojas, atsakingas už įstaigos ūkinę ir finansinę veiklą, Komisijos posėdžius ir jų darbotvarkę, ryšius su rinkos dalyviais ir kt.

Per vienuoliką darbo metų Komisijoje jam pavyko suburti profesionalų LRTK, kuri ilgai neturėjo apibrėžto įstaigos teisinio statuso, administracijos specialistų kolektyvą.

Lietuvos radijo ir televizijos komisijai tapus valstybine biudžetine įstaiga, LRTK direktorius N.Maliukevičius vadovaus tik  administracijai, kuri organizuoja ir vykdo Komisijos finansinį, ūkinį ir materialinį aptarnavimą.

- Stengsiuos viską padaryti, kad  pateisinčiau naujojo LRTK pirmininko Edmundo Vatekūno, jo pavaduotojo Jono Korenkos ir devynių Komisijos narių man pareikštą pasitikėjimą, - sakė Administracijos direktorius Nerijus Maliukevičius, kuris patvirtintas penkeriems darbo metams.

Nerijaus Maliukevičius gimė 1954 m. Vilniuje. 1977 metais baigė Vilniaus universitetą (anglų kalba ir literatūra).

Jo profesinė, kūrybinė ir administracinė patirtis:

Lietuvos radijas ir televizijos (1989-1992) Radijo direktorius, (1995-1997) TV informacinės tarnybos „Panorama" direktorius, (1997-2002) LRT užsienio ryšių skyriaus direktorius, (2002-2013) LRTK direktorius.

(1992-1993) savaitraščio „Lithuanian Weekly" redakcijos vyr. redaktoriaus pavaduotojas, Lietuvos Prezidento atstovas spaudai (1993-1995).

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-13 11:51
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

priimkit ir mane as irgi

2013-09-16 23:22

- Stengsiuos viską padaryti, kad pateisinčiau naujojo LRTK pirmininko Edmundo Vatekūno, jo pavaduotojo Jono Korenkos ir devynių Komisijos narių man pareikštą pasitikėjimą

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Klausimas

2013-09-16 19:04

Ar čia džiaugtis, ar ne?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media