2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: „Press ralis 2014“: prieinamas visiems žurnalistams, kupinas adrenalino renginys

2014-03-16
 
Pernykščio ralio akimirkos. „Visus Bonus“ nuotrauka

Pernykščio ralio akimirkos. „Visus Bonus“ nuotrauka

Juozas Mažeikis

 

Paskutinę pavasario dieną Lietuvoje startuos tradicinis, Lietuvos žurnalistų autoklubo kasmet rengiamas tarptautinis „Press" ralis, kuris bus jau 19-asis jų istorijoje. Tai žurnalistų autoralis, kuriame rungiasi žiniasklaidos atstovai iš daugelio Europos bei NVS šalių. Ir tai vienintelis toks renginys visame pasaulyje.

Šių metų „Press" ralis startuos gegužės 30 dieną šalia Panevėžio rajone esančio viešbučio „Smiltynės sodyba". Pirmosios dienos specialūs ruožai drieksis Panevėžio mieste.

Antrąją dieną dauguma specialių ruožų, kuriuos neabejotinai stebės daug žiūrovų, bus surengti Radviliškyje bei Šiauliuose.

Šio projekto koordinatorius Valdas Valiukevičius teigia, kad šiemetinis ralis kaip niekada bus kompaktiškas ir efektyvus, panašiai kaip „Toyota" automobilis. Dalyviams neteks nuobodžiai sukant „tuščius" kilometrus. Iš viso nuvažiuosime tik apie 300 kilometrų, tarp kurių teks įveikti apie 24 specialius ruožus.

Organizatorius tikisi ralyje sulaukti dalyvių iš 8 užsienio valstybių.

„Norinčių dalyvauti kur kas daugiau, nei galime priimti, tačiau žurnalisto darbas yra toks, kad nežinia kur būsi rytoj, tad daugelis dalyvių niekada negali garantuoti 100 procentų, kad startuos norimame renginyje,"- sako V. Valiukevičius.

Ralio rengėjai džiaugiasi turintys puikų talkininką - Radviliškio miesto merą Darių Brazį. Jo dėka miestiečiai išvys ne vieną lenktynių etapą pačiame miesto centre, o žiūrovai galės pabendrauti su jame dalyvaujančiais įvairių šalių žurnalistais.

Ralio pabaigtuvės ir dalyvių apdovanojimo ceremonija įvyks vienoje gražiausių Lietuvos vietų - Burbiškio dvare.

Varžybų organizatoriai ragina visus šalies žurnalistus, ketinančius dalyvauti ralyje, skubiau registruotis, o turistinės klasės dalyviams primena, kad jų registracija baigiasi gegužės 1 d.

 

„Press ralio 2014" spaudos centras - Viešųjų ryšių agentūra „Visus Bonus"

Tel./Faks: 8 (5) 230 57 25 

Mob. +370 612 93662

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-16 18:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media