2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Baigiasi konkursai religine tema

2014-03-31
 
 

 

Šiandien paskutinė diena, kai galima dalyvauti Naujųjų religijų tyrimų ir informacijos centro (NRTIC) ir Lietuvos žurnalistų sąjungos (toliau - LŽS) organizuojamuose straipsnių ir fotografijų konkursuose "Religinės įvairovės pažinimas ir sklaida Lietuvoje".

Konkursų tikslas - prisidėti prie religinės įvairovės pažinimo sklaidos bei žmonių teisės reikšti savo įsitikinimus, religijos laisvės puoselėjimo Lietuvoje. Jo siekis - išrinkti geriausius  Lietuvoje skelbtus straipsnius ir fotografijas, susijusius su religinės įvairovės ir žmogaus teisių tematika.

Apdovanojami trys geriausi konkurso darbai. Organizatoriai turi teisę skirti papildomų prizų ir sudėlioti laimėjusiųjų eilę.

 

Straipsnių konkurso dalyvis komisijai turi pateikti skaitmenines 2013 01 01 - 2014 03 31 d. laikotarpiu sukurtas autorinių kūrinių versijas. Straipsnio autorius privalo nurodyti kur ir kada skelbtas straipsnis, kas jo autorius ar bendraautoriai. Vienas dalyvis gali teikti ne daugiau kaip tris straipsnius.

Fotografijų konkurso siekis - išrinkti geriausias 2013-2014 metais Lietuvoje užfiksuotas ir publikuotas fotografijas ar jų ciklus, vaizduojančius religinę įvairovę Lietuvoje. Apdovanojamos trys geriausios konkurso fotografijos ar jų ciklai. Be to, yra galimybė gauti ir specialių prizų. Jo dalyviui reikia pateikti skaitmeninius nuo 2013 metų sausio 1  d. iki  2014 metų kovo 31 d. sukurtus darbus. Konkursui vienas dalyvis gali teikti ne mažiau kaip dvi ir  ne daugiau kaip dešimt fotografijų.

Darbai pristatomi el.paštu info@religija.lt iki 2014 kovo 31 d. imtinai.


Komisija vertins ir išrinks geriausius darbus iki 2014 m. balandžio mėn.
30 d., o laimėtojai bus skelbiami ir prizai įteikiami 2014 m. gegužės mėnesį NRTIC ir LŽS rengiamoje spaudos konferencijoje.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-03-31 10:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media