2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Pjongčango ir Tokijo olimpines žaidynes transliuos TV3

2017-01-18
 
 

Sausio 15 dieną, oficialiai paskelbta, kad 2018 m. Pjongčango žiemos ir 2020 m. Tokijo vasaros olimpinių žaidynių transliacijų teises įsigijo TV3 televizija.

Pirmą kartą visas olimpinių žaidynių transliavimo teises įsigijo Lietuvos olimpinis fondas (LOF), kuris savo informaciniu partneriu pasirinko TV3. 

"Mums labai svarbu, kad olimpinės žaidynės pasiektų kuo daugiau Lietuvos žiūrovų, o TV3 yra žiūrimiausia televizija Lietuvoje. Norime, kad žiūrovai galėtų matyti ne tik pačias žaidynes, bet visus keturis metus stebėtų sportininkų pasiruošimą bei jų startus, taip pat išvystų ir Lietuvoje mūsų organizuojamus renginius", - kalbėjo LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

TV3 olimpines žaidynes transliuos dviem TV kanalais - per TV3 ir TV6, o taip pat interneto portale tv3.lt, todėl transliacijos bus rekordinės -  žiūrovai galės stebėti daugiausiai sporto valandų olimpiadų transliacijų istorijoje. TV3 turi ilgametės  Europos ir Pasaulio krepšinio čempionatų transliavimo patirties, krepšinio varžybas transliavo ir iš Rio de Žaneiro vasaros olimpinių žaidynių.

"Mūsų tikslas - partnerystė su didžiausia televizija Lietuvoje ir olimpinio judėjimo viešinimas viso olimpinio ciklo metu, ne tik per pačias žaidynes.  Taip pat norime viešinti ir „LTeam" rinktinės pasiruošimą olimpinėms žaidynėms", - teigė Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

"TV3 televizija labai didžiuojasi galimybe pristatyti Lietuvos auditorijai olimpinių žaidynių transliacijas. Olimpiados visuomet pritraukia ne tik sporto mėgėjų dėmesį, bet sudomina ir tuos, kurie paprastai sportu nesidomi", - kalbėjo TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

"Esu tikra, kad patyrusi komanda, kuri per didžiausius sporto renginius dar ir kuria specialias laidas, puikiai pasirengs ir pristatys žiūrovams geriausios kokybės įspūdingą sporto šventę", - pridūrė L. Blaževičiūtė.

TV3 televizija, tapusi oficialiu LTOK informaciniu partneriu, be Pjongčango ir Tokijo olimpinių žaidynių transliavimo taip pat viešins ir LTOK organizuojamus renginius - "Olimpinę dieną", "LTeam olimpinį festivalį", "LTeam sporto apdovanojimus" ir kitus.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-01-18 10:08
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media