2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Įvyko LSŽF Prezidiumo posėdis

2019-09-06
 
Rugsėjo 4 d. įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 9 Prezidiumo nariai iš 11. Posėdžiui pirmininkavo LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius.
Į organizaciją priimti: Irmantas Sidarevičius (Respublikos leidinių grupė), Vaidotas Januška (UEFA.com) ir Robertas Eismontas (KKML atstovas spaudai). 
LSŽF garbės nariu viebalsiai patvirtintas ilgametis sporto žurnalistas Dainius Žygelis. 
Iš organizacijos pasitraukė Gediminas Reklaitis.
Šiuo metu LSŽF turi 90 narių, įskaitant garbės narius.
Svarstyta dėl LSŽF Metų apdovanojimų. Nutarta jų formato nekeisti. Apdovanojimus planuojama surengti gruodžio viduryje Vilniuje (tiksli data bus paskelbta vėliau).
Pritarta LSŽF generalinio sekretoriaus Tomo Gaubio pasiūlymui surengti seminarą „Sporto komunikacija socialiniuose tinkluose". Seminaro, kuriame bus kviečiami dalyvauti soc.tinklų specialistai, sporto lygų ir klubų komunikacijos specialistai bei sportininkai, organizacinei grupei vadovaus Rytis Sabas. Seminaras numatytas lapkričio pradžioje Vilniuje.
Prezidiumas patvirtino LTOK kartu su Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS) ir LSŽF organizuoto seminaro rekomendacijas dėl sporto temų ir lyčių lygybės. Su jomis artimiausiu metu bus supažindinti visi sporto žurnalistai.
LSŽF Prezidiumas pritarė, bendradarbiaujant su LŽS, tradicinį Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą, kuris vyks jau 8 metus iš eilės rengti spalio viduryje Kaune (tikslią datą paskelbsime vėliau).
LSŽF prisideda ir prie Tarptautinio žurnalistų futbolo turnyro organizavimo. Jau 15-us metus iš eilės vyksiantis turnyras, kuriame dalyvaus 11 valstybių komandos, vyks rugsėjo 13-15 d. Druskininkuose. Kviečiame visus kolegas atvykti į Druskininkus ir palaikyti Lietuvos žurnalistų komandą!

 

Pagarbiai,
LSŽF Prezidiumas 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-09-06 12:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media