2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Išrinkta nauja Lietuvos sporto žurnalistų federacijos vadovybė

2017-01-29
 
Konferencijos dalyviai. Dainiaus Radzevičiaus nuotrauka

Konferencijos dalyviai. Dainiaus Radzevičiaus nuotrauka

 

Šių metų sausio 28 dieną Lietuvos sporto ir kūno kultūros departameto salėje įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) ataskaitos - rinkimų konferencija, kurios metu buvo išrinkta nauja organizacijos vadovybė.

LSŽF ataskaitos - rinkimų konferencijoje dalyvavo 52 nariai iš 89.

Konferenciją pasveikinęs Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius, išreiškė viltį, kad žurnalistų solidarumas ir toliau stiprės.

Buvęs LSŽF prezidentas Gintaras Nenartavičius ir generalinis sekretorius Modestas Krukauskas į konferenciją neatvyko, todėl buvusio LSŽF vadovo išvakarėse raštu pateiktų veiklos ir finansinės ataskaitų svarstymas konferencijos dalyvių sprendimu buvo išbrauktas iš darbotvarkės.

Ataskaitos ir rinkimų konferencijoje buvo išklausyta tik viena ataskaita - Revizijos komisijos pirmininko Sauliaus Ramoškos. Ją LSŽF nariai vienbalsiai patvirtino.

Naujuoju LSŽF prezidentu vienbalsiai išrinktas vienintelis į šias pareigas pretendavęs LSŽF narys, LŽS Sporto žurnalistų klubo valdybos pirmininkas - Tautvydas Vencevičius.

LSŽF viceprezidentais artimiausius 4 metus bus Stasys Petkus ir Dalius Matvejevas, generaliniu sekretoriumi - Tomas Gaubys, o prezidiumo nariais - Ingrida Petuchovaitė, Romanas Buršteinas, Paulius Cubera, Andrius Čerškus, Marius Grinbergas, Šarūnas Mazalas ir Rytis Sabas.

Į Revizijos komisiją dar vienai kadencijai išrinktas Saulius Ramoška, kartu su juo komisijos nariais bus Arūnas Abromaitis ir Gintautas Dulskas.

„Džiaugiuosi, kad pavyko suburti stiprią bendraminčių komandą, o daug narių mums išreiškė ne tik palaikymą, bet ir norą patys prisidėti bei dirbti kartu, - sakė naujasis LSŽF prezidentas T. Vencevičius. - Svarbiausias mūsų tikslas - vienybė, skaidrumas, veikla sporto žurnalistikos labui. Būsime atviri, į Prezidiumo posėdžius kviesime visus LSŽF narius, o kartu galėsime nuveikti ir daug gražių bei naudingų darbų."

Naujoji LSŽF vadovybė artimiausiu metu ketina surengti neeilinę konferenciją (joje pristatys veiklos planą, steigiamas komisijas ir kt.), į ją atlikti neužbaigtų darbų - pateikti nariams ataskaitas ir atsakyti į klausimus - bus kviečiami ir buvę vadovai.


Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-01-29 14:09
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media