2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į Kauno restorano „Miesto sodas“ 20-ąjį gimtaidienį

2019-04-10
 
Gerbiami žurnalistai ir fotografai, 2019 balandžio 11 d., ketvirtadienį, 19 val. esate maloniai kviečiami atvykti į legendinio Kauno restorano „Miesto sodas" 20-ąjį gimtaidienį! Adresas: restoranas „Miesto sodas", Laisvės al. 93, Kaunas.
Ketvirtadienio vakarą žymūs kauniečiai rinksis į jubiliejinį renginį - legendinio restorano „Miesto sodas" 20-ąjį gimtadienį. Tarp Muzikinio teatro ir savivaldybės įsikūręs restoranas jau du dešimtmečius vilioja miestiečius ir miesto svečius savo gardžiais patiekalais. Laikydamiesi stabilumo, jie niekados nesiblaškė ir tikslingai siekė tapti vienu geriausiu šiuolaikinės europietiškos virtuvės restoranu.
Nepabijoję naujovių ir pirmieji įkūrę atvirą virtuvę bei leidę lankytojams stebėti, kaip gaminamas jų patiekalas, šiandien „Miesto sodas" gali didžiuotis ilgamete patirtimi ir ištikimų klientų ratu. Didelio dėmesio sulaukia ir buvusio muzikinio klubo „Siena" erdvėje įkurtos kūrybinės dirbtuvės „Gastro siena", kur vyksta ne tik degustacijos, pobūviai, šokių pamokos, bet net ir televizinių laidų filmavimai.
Gimtadienio renginyje atgims legendiniu vadinamas salotų baras, bus pristatytas atnaujintas restorano meniu, laukia gyvo garso koncertas, specialus Kauno lėlių teatro pasirodymas, žaidimai, prizai, staigmenos ir įsimintinas gimtadienio tortas. Didžiajame restorano ekrane video sveikinimus bei prisiminimais apie pamėgtą vietą dalinsis grupės „16Hz" nariai, Viktorija Mauručaitė, Natalija Martinavičienė, Ilona Juciūtė-Čibirkienė, Kristina Siurbytė bei ištikimiausi restorano svečiai, atmenantys net pirmąsias šio restorano gyvavimo dienas.
Renginyje žada dalyvauti puikiai žinomi Kauno pramogų ir verslo pasaulio atstovai: aktorė Daiva Rudokaitė, papuošalų kūrėja Neringa Mažeikienė, mentalistas Nicholas Kin, televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika, dainininkė Viktorija Mauručaitė, muzikos grupės „16hz" narys Robertas Jucevičius, verslininkai Tomas Čeplikas, Lina ir Mantas Jakimavičiai bei kiti.
Lauksime atvykstant!
Vaida Skaisgirė
TV TOPAS 
vaidapoderyte@gmail.com , vaida@tvtopas.lt 
+370 698 54276
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-04-10 09:46
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media