2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Vilniaus miesto savivaldybė ir AB Vilniaus šilumos tinklai po ekspertų išvadų patikslino pretenzijos vertę UAB „Vilniaus energijai“

2018-02-19
 
Vasario 20 d. (antradienį) 10:30 val. AB Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) kviečia į spaudos konferenciją, kurioje bus pristatyta bendra Vilniaus miesto savivaldybės (VMS) ir VŠT pozicija Stokholmo arbitraže dėl ginčo su Prancūzijos kapitalo įmone „Veolia" ir jos valdoma UAB „Vilniaus energija".Renginio vieta: BNS spaudos konferencijų salė, Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama", 3 aukštas).
Pagal su Stokholmo arbitrų kolegijos suderintą grafiką 2018 m. vasario 19 d. VMS ir VŠT teikia atsiliepimą į Prancūzijos kapitalo įmonės „Veolia" ir UAB „Vilniaus energija" ieškinį. Kartu su atsiliepimu teikiamas ir bendras VMS bei VŠT priešieškinis, kurį sudaro 11 reikalavimų, pagrįstų liudytojų parodymais ir ekspertų išvadomis.
Esminiai VMS ir VŠT reikalavimai „Vilniaus energijai" atlyginti žalą siejami su buvusios sostinės šilumos ūkio nuomininkės „Vilniaus energijos" pelno siekimu neteisėtomis priemonėmis, šilumos kainų didinimu ir kompensacijos gyventojams už jų permokas negrąžinimu, grąžinto šilumos ūkio įrenginių ir objektų techninės būklės vertinimu ir likutinės vertės nustatymu, kitų nuomos sutarties sąlygų nevykdymu.
Išreikšdamos bendrą poziciją ir reikalavimus Stokholmo arbitraže, VMS ir VŠT siekia apginti vilniečių interesus ir užtikrinti teisingumo atkūrimą teisinėmis priemonėmis.
Spaudos konferencijoje dalyvaus Vilniaus šilumos tinklų gen. direktorius Mantas Burokas
Kontaktinis asmuo
Edita Sirutienė
Komunikacijos vadovė
AB Vilniaus šilumos tinklai
Tel. +370 5 266 7133, mob. +370 686 71280
edita.sirutiene@chc.lt, www.chc.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-02-19 17:41
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Edita Sirutienė

2018-02-20 16:23

Sveiki, konferencija buvo atšaukta. Prašau išimt šią žinutę. Ačiū!

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media