2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: FK "Vilnius" pristatys logotipą, vyriausiąjį trenerį, žaidėjus ir strateginį partnerį

2019-02-05
 
Tik įsikūręs metų pradžioje ir ambicingų tikslų nestokojantis futbolo klubas "Vilnius" nori tiesiogiai prisistatyti šalies sporto žiniasklaidos atstovams ir š.m. vasario 6 d. nuo 14.00 val. kviečia į spaudos konferenciją, kuri vyks BNS konferencijų salėje (Saltoniškių g. 9B, Verslo centro "Link" 5 a. Vilniuje). Renginio metu klubo atstovai pristatys naujai sukurtą klubo logotipą, vertybes ir strateginius vadybos bei sportinius tikslus, vyriausiąjį trenerį, žaidėjus, pagrindinį investuotoją ir strateginį partnerį.

Spaudos konferencijoje dalyvaus ir pagrindinis investuotojas į VšĮ Futbolo klubas "Vilnius" žinomas šalyje biuro baldų gamybos verslo atstovas Petras Narbutas, taip pat klubo strateginio jaunimo ugdymo partnerio "Baltijos futbolo akademijos" (BFA) vadovas Ivanas Švabovičius, dar vieno strateginio partnerio atstovas.

Pristatysime pirmuosius klubo reprezentacinės komandos, kuri šiame sezone sieks dalyvavimo šalies čempionato I lygos varžybose žaidėjus, o jaunieji "BFA" futbolo talentai gyvai pademonstruos namų ir išvykos rungtynių aprangas, FK "Vilnius" varžovams baimę kelsiantį šūkį.

Supažindinsime su unikalaus tyrimo tema: "Ar Lietuvos futbolas jau pasiekė "dugną", ar iki jo dar toli?" rezultatais. Renginio dalyviai pirmieji turės galimybę sužinoti šio visai šalies sporto bendruomenei aktualaus tyrimo išvadas !

Iki malonaus susitikimo prie kavos ar arbatos FK "Vilnius" spaudos konferencijos metu.

 


Kontaktinis asmuo
Telefonas papildomai informacijai (8) 601 602 99
pasidalinti
atgal

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-02-05 17:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media