2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Bibliotekose – nemokami interneto bankininkystės mokymai

2020-03-11
 
Elektroninės bankininkystės populiarumas per dešimtmetį išaugo daugiau nei dvigubai: jaunesnių nei 45-erių klientų gretose ja naudojasi absoliuti dauguma, paslaugas atranda ir senjorai.
Siekdamos paskatinti kuo daugiau šalies gyventojų susipažinti su elektroninės bankininkystės paslauga ir įvertinti jos teikiamas galimybes, Lietuvos bankų asociacija drauge su asociacija „Langas į ateitį" sukūrė mokymosi priemonę - demonstracinį interneto banką: saugų, paprastą ir nemokamą būdą susipažinti su pagrindinėmis banko paslaugomis internete.
Kovo 12 d., ketvirtadienį, 10 val. maloniai kviečiame į demonstracinio interneto banko ir mokymų pristatymą Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos mokymo auditorijose (Trakų g. 10).
Spaudos konferencijoje dalyvaus: Loreta Križinauskienė, asociacijos „Langas į ateitį" direktorė ir Mantas Zalatorius, Lietuvos bankų asociacijos prezidentas.
Renginio metu bus galima filmuoti ir fotografuoti vyksiančius mokymus.
Atvykimas: A. Mickevičiaus viešosios bibliotekos mokymo auditorijos įsikūrusios vieno aukšto pastate bibliotekos kieme. Įėjimas ir įvažiavimas iš Trakų g. per arką. Renginio metu automobilius galima pasistatyti bibliotekos kieme.
Būtume dėkingi, jeigu apie savo dalyvavimą praneštumėte mums iki kovo 10 d. 18 val. el. p. valerija.kiguoliene@lba.lt arba tel. (8-670)30408.

 

Kontaktinis asmuo
Valerija Kiguolienė
Komunikacijos vadovė
Lietuvos bankų asociacija
867030408
valerija.kiguoliene@lba.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-03-11 16:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media