2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: 5 metai visuomenės įsitraukimo į kovą su šešėliu: rezultatai ir pamokos. Ko nenori matyti valdžia?

2018-12-03
 
Mieli žurnalistai, jau praėjo penkeri metai nuo to laiko, kai organizacija „Lietuva be šešėlio" pradėjo savo veiklą. Organizacija bendradarbiaudama su policija portale www.beseselio.lt visuomenei sudarė galimybę pažymėti nelegalios prekybos taškus ir taip prisidėti prie šešėlinės ekonomikos mažinimo. Eilę metų stebėjome, kaip šėšėlinė akcizinių prekių rinka mažėja. Tačiau pastaruoju metu susiduriame su naujais iššūkiais - deja akcizinių prekių šešėlis atsigauna. Tą rodo ne tik viešojoje erdvėje suaktyvėję skelbimai, siūlantys įsigyti alkoholio draudžiamu laiku, bet ir vis dažniau pasirodanti informacija apie policijos sulaikytus nelegalų alkoholį gaminančius asmenis. Jau kurį laiką nerimą kėlusius ženklus apie šešėlio suaktyvėjimą patvirtina ir statistiniai duomenys, rodantys, kad pildosi niūriausios prognozės.
Su nelegalia prekyba kovojanti iniciatyva „Lietuva be šešėlio" kviečia Jus į spaudos konferenciją "5 metai visuomenės įsitraukimo į kovą su šešėliu: rezultatai ir pamokos. Ko nenori matyti valdžia", kuri vyks 2018 m. gruodžio 4 d., antradienį, 9:00 val., BNS konferencijų salėje (Saltoniškių g. 9 B, Vilnius, Verslo centro LINK 5 aukštas).
Maloniai kviečiame dalyvauti! 
Kontaktinis asmuo:
Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis į Kęstutį Kupšį tel. nr. +370-698-76444 arba el. paštu Lietuva@beseselio.lt.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-12-03 12:04
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media