2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kvietimas žiniasklaidai: Vėlyvieji pusryčiai "Šventaragio sode" su Vegeta natur"

2018-12-04
 
Gerbiami žurnalistai ir fotografai, šio ketvirtadienio popietę maloniai kviečiame Jus atvykti į vėlyvus pusryčius su „Vegeta Natur" jie vyks gruodžio 6 d. 12 val. restorane „Šventaragio sodas" ( L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius; viešbutis „Amberton"). Kulinarinių televizijos projektų vedėja, šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė renginyje kvies į tikrą kulinarinį nuotykį, ragins įsilesti gamtą į savo virtuvę bei atrasti naują skonių ir kvapų pasaulį.
Renginyje apsilankyti ketina žinomi pramogų pasaulio atstovai: modelis Simona Starkutė, aktorės Larisa Kalpokaitė, Karina Stungytė, Vaida Lisikaitė, dainininkės Vilija Pilibaitytė-Mia, Elena Puidokaitė-Atlanta, Dileta Kiselienė, stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, verslininkė Inga Stumbrienė, rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis, grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro-Bilas, virtuvės šefai Ruslanas Bolgovas ir Dilan Dampella Gamage bei daugelis kitų žinomų veidų, verslininkų bei maisto pramonės atstovų. 
Renginyje taip pat dalyvaus ir tarptautinio prekės ženklo „Vegeta" atstovas Kristijan Sabo, apsilankyti žada ir Kroatijos ambasadorius Lietuvoje Krešimir Kedmenec.
 Apie restoraną „Šventaragio sodas" plačiau   https://sventaragiosodas.lt
Maloniai lauksime atvykstant!
 
Daugiau informacijos:
Vaida Skaisgirė
TV TOPAS
vaidapoderyte@gmail.com , vaida@tvtopas.lt
+370 698 54276
 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-03-07 14:15
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media