2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į D.Mickevičiaus knygos sutiktuves

2010-06-08
 
Erikos Straigytės nuotraukoje: (iš kairės) knygos autorius Danielius Mickevičius su sūnumi Linu ir kolega Stasiu Paškevičium

Erikos Straigytės nuotraukoje: (iš kairės) knygos autorius Danielius Mickevičius su sūnumi Linu ir kolega Stasiu Paškevičium

Lietuvos žurnalistų sąjunga kviečia žurnalistų bendruomenę į LŽS nario Danieliaus Mickevičiaus knygos sutiktuves. Žurnalisto, leidėjo D.Mickevičiaus naujausia knyga “Kaip tiltelis iš širdies į širdį” pristatoma šiandien, birželio 8 d., 16 val. LRT klube (S.Konarskio g. 49, Vilnius).

 

Danieliaus Mickevičiaus knyga „Kaip tiltelis iš širdies į širdį" yra skirta etnokultūros ir paveldo populiarinimui ir problematikai. Knygoje pateikiama 18 meninių apybraižų apie Pietryčių Lietuvos šviesuolius, tautodailininkus, audėjas, kalvius, giesmininkus, medžio drožėjus, bitininkus, gamtosaugininkus, dvasininkus, meninių kolektyvų puoselėtojus, kultūros darbuotojus, pedagogus, liaudies papročius ir buitį. Knygos autorius kelia aktualiausias buities ir dvasinio paveldo išsaugojimo, gamtosaugos ir kultūros sklaidos problemas, skatina priešintis vartotojiškos visuomenės rūdžių skverbimuisi į mūsų gyvenimą ir dvasią.

 

Birželio 16 d. 17 val. knygos autorius į sutiktuves pakvies ir Varėnos krašto bendruomenę - Varėnos kultūros centre rengiamas knygos pristatymas su knygos herojais, dainininkais. Maloniai kviečiame dalyvauti ir ten.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-06-21 18:37
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media