2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Žurnalistai aplankė Jehovos liudytojų bendruomenės centrą

2013-12-05
 
Žurnalistai Jehovos liudytojų bendruomenės centre

Žurnalistai Jehovos liudytojų bendruomenės centre

 

Rasa Liškauskaitė

 

Birštone  vykusio Naujųjų religijų tyrimų ir informacijos centro (NRTIC) kartu su Lietuvos žurnalistų sąjunga  organizuoto partnerystės kūrimo seminaro "Religinės įvairovės pažinimas ir sklaida Lietuvoje" metu surengta išvyką į Kauno rajone, Giraitėje esantį Lietuvos Jehovos liudytojų religinės bendrijos biurą. Kelionės iniciatorė NRTIC direktorė doc. dr. Milda Ališauskienė.

Seminaro tikslas - suteikti informacijos ir supažindinti žurnalistus su religine įvairove Lietuvoje. Jame dalyvavę žurnalistai iš įvairių Lietuvos regionų: Rokiškio, Kupiškio, Trakų, Vilkaviškio, Kelmės, Šiaulių, Prienų, Birštono, Vilniaus bei Kauno turėjo unikalią galimybę susitikti su Jehovos liudytojais, apžiūrėti jų centrą.  

Žurnalistai aplankė Jehovos liudytojų muziejų, susipažino su 100 metų siekiančia bendruomenės istorija, turėjo galimybę užduoti pačius įvairiausius klausimus ir iš karto išgirsti atsakymus iš pirmų lūpų.

Lietuvos Jehovos liudytojų religinės bendrijos biure įkurtas didžiulis vertimų biuras, kuriame verčiama religinė literatūra iš anglų kalbos į lietuvių, leidžiamas žurnalas "Sargybos bokštas", įgarsinami videofilmai, nuolat atnaujinama interneto svetainė.



Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-06 12:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media