2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: LŽS Senjorų klube – ne tik Trijų karalių sutiktuvės

2016-01-07
 
Kalba Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus. Dainiaus Radzevičiaus nuotrauka

Kalba Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus. Dainiaus Radzevičiaus nuotrauka

 

Šių metų sausio šeštąją, Trijų karalių dienoje,  naujametiškai išpuoštoje Teatro sąjungos  salėje įvyko pirmasis šias metais  LŽS Senjorų klubo narių susirinkimas. Gausiai susirinkusius (salė buvo perpildyta) senjorus su Naujaisiais metais pasveikino klubo pirmininkas Ipolitas Skrida, linkėdamas visiems geros sveikatos, gražaus bendravimo ir kūrybinės sėkmės.

Į Senjorų klubą atvyko "Trys karaliai" iš Kaišiadorių - Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus, Savivaldybės administracijos direktorius Česlovas Nevėra, Kaišiadorių miškų urėdas Stasys Truskauskas.

Kaišiadorių meras  Vytenis Tomkus įdomiai pristatė rajoną, papasakojo apie rajoną reikalus ir sprendžiamas problemas, bendravimo tarp savivaldybės ir rajoninės spaudos subtilybes.

Buvo gražiai pagerbtas ilgametis, penkiasdešimt penkerių metų darbo sukaktį švenčiantis, rajono laikraščio "Kaišiadorių aidai" vyriausiasis redaktorius, rašytojas, Senjorų klubo narys, Kaišiadorių miesto garbės pilietis Jonas Laurinavičius. 

Apie jo kūrybinę veiklą, nuopelnus rajonui ir žurnalistikai kalbėjo ir jį sveikino savivaldybės meras Vytenis Tomkus, Savivaldybės administracijos direktorius Česlovas Nevėra, Kaišiadorių miškų urėdas Stasys Truskauskas, Lietuvos gamtos bičiulių asociacijos valdybos pirmininkas Juozas Stasinas. Kolegai Jonui Laurinavičiui buvo įteiktas "Gamtos apsaugos žymūno" ženklas ir LŽS Senjorų klubo Padėkos raštas.

Gražiai buvo pagerbti ir jubiliatai.

Algimantas Jazdauskas, švenčiantis 80-metų sukaktį, buvo apdovanotas LŽS Sveikinimo raštu ir LŽS Senjorų klubo Padėkos raštu.

Kolega Jeronimas Laucius, švenčiantys 70-mečio sukaktį, buvo apdovanotas medaliu "Už nuopelnus žurnalistikai", LŽS Sveikinimo raštu, ir LŽS Senjorų klubo Padėkos raštu.

LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius, apdovanojęs sukaktuvininkus, pasveikino jubiliatus ir visus senjorus su Naujaisiais metais, palinkėjo ir ateityje kūrybiškai dirbti žurnalistikos baruose, sėkmės ir laimės gyvenime.

Dalyvaujat  "Trims karaliams" iš Kaišiadorių  buvo tęsiamas turiningas ir atviras bendravimas prie puodelio kavos. Buvo kalbama apie žurnalisto pilietinę pareigą, vaidmenį šiuolaikiniame gyvenime, žiniasklaidos vietą dabartinėje visuomenėje, interneto įtaką žiniasklaidai, pilietinės ir profesionaliosios žurnalistikos takus ir kryžkeles. Dalykiniame pokalbyje aktyviai dalyvavo Algis  Kusta, Juozas Stasinas, Ipolitas Sridla, Jonas Laurinavičius, Vytautas Žeimantas, Antanas Račis, Jeronimas Laucius, Algirdas Matulevičius, Alfonsas Kairys, Albertas Vaidila, Jonas Endrijaitis, Kazimieras Kilčiauskas, kiti. 

Jubiliatai Algimantas Jazdauskas, Jeronimas Laucius bei  Jonas Laurinavičius padėkojo už jų pagerbimą ir darbų įvertinimą.

Susirinkusiems koncertavo kolega Jonas Endrijaitis. Jis gitarai pritariant atliko savo kūrybos dainų. Kolegos pasirodymas buvo sutiktas karštomis katutėmis.

Trijų karalių sutikimas Senjorų klube buvo turiningas ir įdomus.

 

  

Rubrika LŽS ir NŽKA renginiai yra Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo projekto dalis.

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-04-11 17:23
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Juozas

2016-01-08 18:49

Gražus renginys, bet dar gražesni savo veikla žmonės, kurie nusipelnė būti pagerbti.Gražios tradicijos klostosi Lietuvos žurnalistų bendrijoje. Taip ir toliau siekti humanizmo, pozityvizmo, geranoriškumo, ypač tuo laikmečiu, kai skęstame ar skandiname. Žurnalistai daug gali nuveikti visuomenės psichologiniame lauke.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Petras

2016-01-07 15:07

Pradėjus vadovauti žurnalistų Senjorų klubui Ipolitui Skridlai, veikla tapo turiningesnė ir dalykiškesnė. Sėkmės tau, Ipolitai.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media