2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Kūrybinio konkurso žurnalistams „Žmogaus teisės Lietuvoje 2017“ rezultatai

2017-12-11
 
Dalis apdovanotųjų

Dalis apdovanotųjų

2017 m. gruodžio 7 dieną įvyko kūrybinio konkurso žurnalistams „Žmogaus teisės Lietuvoje 2017" vertinimo komisijos posėdis. Konkursą surengė Lietuvos žurnalistų sąjunga ir Lietuvos advokatų taryba.
Konkurse buvo trys nominacijos:
1. Žurnalistas/žurnalistų grupė - už straipsnį (straipsnius), radijo ar televizijos laidos, kuriuose profesionaliai atskleidžiama žmogaus teisių tema ir problemos, susiję su praktiniu ir teoriniu žmogaus teisių gynimu.
2. Redakcija (žiniasklaidos priemonė) už laidų ar straipsnių ciklą, rubriką, specialius projektus, kuriais skatinamas teisinis visuomenės švietimas, sistemiškai nagrinėjamos žmogaus teisių problemos, teikiamos konsultacijos ar skatinamos reformos žmogaus teisių gynimo srityje.
3. Už platesnį požiūrį į žmogaus teises - žiniasklaidos priemonė ar žurnalistas, kuris žmogaus teisių temą vysto platesniame socialiniame, ekonominiame, politiniame kontekste, skatina pažangą ir reformas.
Konkurso „Žmogaus teisės Lietuvoje 2017" vertinimo komisija nutarė skirti šiuos apdovanojimus:
1. „Verslo žinių" korespondentei Sigitai Migonytei - už straipsnius, kuriuose profesionaliai atskleidžiama teisinė tema ir problemos, susijusios su praktiniu ir teoriniu žmogaus teisių gynimu.
2. LRT televizijos laidos komandai „Specialus tyrimas" ir vedėjui Daumantui Butkui - už laidas, kuriomis sistemiškai nagrinėjamos žmogaus teisių problemos.
3. „Bernardinai.lt" vyr. redaktoriui Donatui Pusliui - už platesnį požiūrį į žmogaus teises.
Sveikiname kolegas! 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-12-11 13:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media