2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Lietuvos žurnalistų autoklubas: gegužę paaiškės „Lietuvos komercinis automobilis 2014“

2014-04-14
 
 

Lietuvos žurnalistų autoklubo rengiami tradiciniai „Metų automobilio" konkursai puikiai žinomi šalyje. „Metų automobilio" konkursuose iki šiol varžėsi tik lengvieji automobiliai bei visureigiai ir buvo tarsi pamiršti lengvieji komerciniai, kurie kasmet įgyja vis didesnį populiarumą.

„Nuo šių metų padėtis kardinaliai keičiasi, nes mažiau nei po mėnesio, gegužės 9-ąją, „Litexpo" parodų centre bus nominuotas pirmasis „Lietuvos komercinis automobilis 2014", - sako šių projektų koordinatorius, Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius. - Tikimės, jog ir naujasis, jau įsibėgėjantis konkursas taps tradicinis ir toks pat populiarus, kaip ir kiekvieną rudenį vykstantys „Metų automobilio" rinkimai".

„Lietuvos komercinio automobilio 2014" konkurso rengėjai kviečia jame dalyvauti visus automobilių gamintojų atstovus, galinčius ir norinčius pateikti vertinimo komisijai iki 3,5 tonos komercinių automobilių.

Konkurso finalinė stadija sutampa su gegužės 8-10 dienomis „Litexpo" parodų centre vyksiančiomis net dviem „TransBaltica" bei „Automechanika" parodomis, todėl konkurse dalyvaujantys lengvieji komerciniai automobiliai bus demonstruojami atskiroje aikštelėje  „Litexpo" rūmuose, juos galės įdėmiau apžiūrėti ne tik šių parodų lankytojai, bet ir potencialūs pirkėjai.

Dar viena tokio renginio naujovė - konkurso organizatorių parodoje rengiamos klientų popietės, kurių metų lankytojai turės detalesnę galimybę iš arčiau ir iš specialistų lūpų susipažinti ne tik su konkurso dalyviais, bet ir visais komerciniais automobiliais vienoje vietoje, palyginti juos ir paieškoti įtikinamesnių pranašumų prieš konkurentus. Ir žinoma, vietoje bus galima sudaryti kontraktą ir automobilį įsigyti padedant konkurso lizingo bendrovei iš DNB banko.

Konkurso „Lietuvos komercinis automobilis 2014" nugalėtojas bus paskelbtas vertinimo komisijos sprendimu. Skirtingai nuo „Metų automobilio", šiemet debiutuojančio konkurso vertinimo komisijoje dirbs tiek specialistai, tiek žurnalistai.

„Labai džiaugiuosi, kad geriausiąjį Lietuvos komercinį automobilį sutiko padėti išrinkti daugelis autoritetingų šalies transporto specialistų, vertinsiančių konkurso dalyvius pagal daugybę kriterijų, kurie šįkart gerokai skirsis nuo jau įprastų", - teigia V. Valiukevičius.

Renkant geriausiąjį komercinį automobilį ypatingą svarbą įgyja tokie kriterijai, kaip transporto priemonės atsiperkamumas, jo išlaikymo kaštai iki 150 tūkstančių kilometrų ridos, serviso atstovų sugebėjimai per trumpiausią laiką pateikti reikiamą detalę ar mazgą ir daugelis kitų.

 

Konkurso spaudos centras - viešųjų ryšių agentūra „Visus Bonus" (Tel./Faks: 230 57 25)

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-04-14 12:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media