2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Studentams rengiami miesto pažinimo žaidimai Vilniaus gatvėse

2010-09-07
 
Nežinomo autoriaus nuotrauka

Nežinomo autoriaus nuotrauka

Simonas Ropė

 

 

Rugsėjo 14-19 dienomis „Vilniaus turizmo informacijos centras" jau ketvirtąjį kartą organizuoja renginius studentams „Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji!". Tradicine jau tapusi ir kiekvieną rugsėjį vykstanti akcija skirta studentams, norintiems geriau pažinti miestą.

Paįvairindami renginių programą, organizatoriai į ją šiemet įtraukė įdomių miesto pažinimo žaidimų. Dalyviai, keliaudami po lankytinas Vilniaus vietas, spręs užduotis, ieškos atsakymų į klausimus, fotografuos. Laimėtojų laukia puikūs prizai.

Per šešias renginių dienas bus organizuojamos net 25 skirtingos ekskursijos. Studentai galės lankytis muziejuose, parkuose, galerijose, ekskursijose, žygiuose. Visi renginiai studentams - nemokami.

Atsižvelgiant į didelį susidomėjimą, kviečiame studentus iš anksto pasiimti kvietimą į norimą renginį. Vietų skaičius ribotas!

Renginių programa organizuojama kartu su Vilniaus m. savivaldybės Turizmo skyriumi ir kitais renginių partneriais, kurie atveria savo duris jaunimui: Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija, Nacionalinis muziejus LDK Valdovų rūmai, Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus, Genocido aukų muziejus, Energetikos ir technikos muziejus, Šiuolaikinio meno centras, Jono Meko vizualiųjų menų centras, Nacionalinė dailės galerija, VšĮ „Pranciškonų namai", VšĮ Vilniaus senamiesčio atnaujinimo agentūra, AB „Lietuvos radijo ir televizijos centras", UAB „Valandėlė", IĮ „Kurortų pramogos", VšĮ „Baltijos šiaurietiškojo ėjimo centras", Vilniaus miesto gidai.

Programa ir išsami informacija skelbiama svetainėje www.vilnius-tourism.lt.

Daugiau informacijos:
Vyr. projektų vadovė Vilma Daubarienė
Tel. 212  2595, el.p. vilma.daubariene@vilnius.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-09-07 14:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media