2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į tarptautinę kūrybiškumo ir inovatyvių idėjų mugę-festivalį „Vilnius Mini Maker Faire 2019“

2019-05-22
 
„Vilnius Mini Maker Faire" - tai tarptautinis kūrybiškumo ir inovatyvių idėjų festivalis-mugė, sujungianti mokslą, technologijas, verslą, meną, amatus ir „Pasidaryk pats" (angl. Do-It-Yourself) iniciatyvas. Renginys vyks Martyno Mažvydo bibliotekoje gegužės 25 d. nuo 10 val. iki 18 val. atrijusje ir prie vitražo, Renginių erdvėje (III a.), dirbtuvės PATS SAU ir kitose bibliotekos erdvėse.
Renginys organizuojamas ketvirtą kartą gavus oficialią licenciją iš organizacijos „Make Media" (JAV). „Maker Faire" skirtas technologijų, švietimo entuziastams ir profesionalams, inovatyviam jaunam verslui, moksleiviams, studentams, mokytojams ir dėstytojams. 
„Maker Faire" paskaitose, dirbtuvėse ir demonstracijose pristatomos techninės kūrybos galimybės, dalyviai įtraukiami į švietimo ir kūrybines veiklas, pavyzdžiui, skaitmeninės gamybos ir 3D spausdinimo, programuojamų daiktų, robotikos ir šių technologijų sąsajos su mokslu.
Organizatorė - Techninių erdvių asociacija
Partneriai ir dalyviai - Vilniaus miesto savivaldybė, Vilniaus ir Kauno atviros ir bendruomeninės techninių kūrėjų dirbtuvės („Technarium", „Padirbtuvės", „Kauno Makerspace", „Pats Sau", „M-Lab", „O-Lab" ir kt.) ir pavieniai techniniai kūrėjai, Vilniaus ir kitų miestų mokyklos, universitetai, profesinio rengimo ir neformaliojo švietimo centrai.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-05-22 10:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media