2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: LFF komanda žurnalistus įveikė padedami V. Ivanausko

2009-12-21
 
Nežinomo autoriaus nuotraukoje: sporto žurnalistams teko aikštėje susiremti su savo interviu herojais

Nežinomo autoriaus nuotraukoje: sporto žurnalistams teko aikštėje susiremti su savo interviu herojais

Vaiva Zizaitė

 

Vilniaus „Sportimos“ manieže  gruodžio 18 d. sužaistos Kalėdinės draugiškos rungtynės tarp Lietuvos futbolo federacijos ir Lietuvos sporto žurnalistų komandų. Rungtynės baigėsi LFF komandos pergale – 2:1. LFF komandai pergalė Valdo Ivanausko įvartis. Rezultatyviai rungyniavęs V. Ivanauskas po rungtynių žurnalistams pristatė savo biografinę knygą.

 

„Dažniausiai su žurnalistais susitinkame spaudos konferencijose, rinktinės bei klubų rungtynių metu. Taigi, pažįstame juos – skaitome, žiūrime reportažus, bendraujame. Na, o per tokias rungtynes kaip šiandien turime galimybę praktiškai paegzaminuoti, aikštėje patikrinti, kaip žiniasklaidos atstovai praktiškai pritaiko žinias apie futbolą“, - juokaudamas kalbėjo LFF komandos treneris Vladimiras Buzmakovas.

 

LFF atstovavo Lietuvos futbole gerai žinomi vardai:   Julius Kvedaras, Igoris Pankratjevas, Viačeslavas Sukristovas, Vaclovas Jurkus, Alvydas Koncevičius,  Ričardas Zdančius, Nerijus Dunauskas, Kęstutis Valantiejus, Valdas Ivanauskas, Vitalijus Stankevičius, Donatas Vencevičius, Alvydas Koncevičius. 

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo pirmininkas Tautvydo Vencevičius iššūkį priėmė kovingai, patikinęs, jog futbolo aikštėje žurnalistai yra toli gražu ne naujokai, nusileisti žinomoms pavardėms neketinama.

 

„Stengėmės įrodyti, kad mokame ne tik rašyti apie futbolą, bet ir jį žaisti. Buvo įdomu išbandyti jėgas su mūsų šalį ilgus metus garsinusiais futbolininkais. Džiaugiamės, kad galėjome susitikti aikštėje su rašytojo plunksną išbandžiusiu  Valdas Ivanausku “,- teigė T. Vencevičius.

 

Taip pat jis LFF padėkojo už pagalbą įsigyjant rinktinės rėmėjo SALLER aprangą. “Nuo šiol mūsų komanda tarptautinėse žurnalistų rungtynėse atrodys kur kas solidžiau”,- pripažino T. Vencevičius. 

 

Žurnalistų komanda sudarė Nerijus Kesminas,  Vytaras Radzevičius, Arūnas Gimžauskas, Tautvydas Vencevičius, bei kiti sporto visuomenei žinomi žiniasklaidos atstovai.

 

 

Po rungtynių Valdas Ivanauskas pristatė biografinę knygą „Valdas Ivanauskas. Žaidimas gyvenimu“. Žymaus futbolininko biografijos simbolinė pelno dalis bus skiriama šalies vaikų futbolui vystyti. „Yra daug gabių sportininkų, tačiau ne visi gali nusipirkti kamuolių ar sportinės aprangos. Norėčiau bent taip padėti jaunajai sporto kartai ir tikiu, kad šis pavyzdys paskatins ir kitus žmonės paremti būsimą šalies  sporto ateitį“, - sakė V.Ivanauskas.

 

Kuriant biografiją „Valdas Ivanauskas. Žaidimas gyvenimu“ buvo kalbinami legendinio Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjai, geriausi Lietuvos futbolo treneriai, V.Ivanausko šeimos nariai.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-12-22 15:05
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media